Local Cursor missing on W7 viewer since 1.2.2.4

Local Cursor missing on W7 viewer since 1.2.2.4

Postby active » 2020-04-03 10:04

Hello

i hope i'm in the right row?

First:
Thanks for the great tool! It's eases work a lot.


But now i'm so sorry have to ask for help:

I searched arround, but no suggestion i find here did help me (pardon my rusty english)

Using the Viewer 1.2.4.0 on Windows 7 64 Bit (yes it's dead Jim...)
i see only the remote cursor, the tiny little square (using mouse sonar (CNTL) i can find it)
It does not matter who is "dealing" with the cursor, local or remote.
I mostly see no local cursor (no arrow shaped)

But:
The arrow shaped cursor is shown when i click an draw a window frame like firefox or irfan view
on the server side as long as i press the mouse key.
I see a littel offset beween, when i let the remote let it handle, as should be.
Moving icons (shutcuts) on the exporer desktop does not display the local cursor.

And:
The arrow shaped cursor is shown on the viewer when the server runs 1.2.2.3


I launched the viewer since "ever" with the same .vnc-File, localcursor=1
Now setting localcursor=2, does not help.

If Windows 7 as viewer host os is not supported anymore:
How Can i change the shape of the "remote cursor" to make it better visual?




W7 Microsoft Windows [Version 6.1.7601] UltraVNC viewer 1.2.2.4(b) 1.2.4.0 (both no arrow)

W10 Microsoft Windows [Version 10.0.17763.805] UltraVNC server 1.2.2.3 (Works)
W10 Microsoft Windows [Version 10.0.18363.720] UltraVNC server 1.2.2.4(b) 1.2.4 (both no arrow)
Firefox 74.0 (64bit)
active
 
Posts: 1
Joined: 2020-04-03 09:53

Return to 1.2.4.x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests